Duyurular

Süleyman Demirel Üniversitesi  tarafından 14-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında 17. Bahar ve Bilim Şenliği kapsamında "Öğrenci Proje Pazarı" yarışması düzenlenmiştir. Detaylı bilgi: http://www.sdu.edu.tr/

Uludağ Üniversbitesi Rektörlüğü Fotoğraf Amatörleri Topluluğu 22-25 Nisan tarihleri arasında "9. UFAT Topluluk Günleri" etkinliği düzenlemiştir.

Üniversitemiz tarafından son başvuru tarihi 27 Aralık 2013 olarak düzenlenen “OMU Mezunlar Koordinatörlüğü” konulu logo tasarım yarışmasına teslim edilen eserler arasında seçici kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ödüle layık eser bulunamamıştır.

Ünivers itemiz öğrencilerinin katılabileceği "Fotoğraflarla OMÜ'yü anlat" konulu fotoğraf yarışması düzenlenmiştir.

ÜNİVERSİTEMİZ 2013–2014 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ YEMEK BURSU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Üniversitemizde öğrenim görmekte olan yabancı uyruklu öğrenciler hakkında genel sağlık sigortası ile ilgili uygulanması gereken usuller.

Başkanlığımız tarafından personellerimiz ve ailelerine ücretsiz KARATEDO kursu düzenlenmiştir. Ayrıntılı bilgi ve Müracaat (0535) 546 74 66 Ayhan ÖZKURT

Öğrenci Topluluk Akademik Danışman ve Topluluk Başkanlarının Dikkatine

Yurt İçi ve Yurt Dışında Eğitim Gören Öğrencilerin Burs, Öğrenim, Yurt Başvuruları

Daimi İşçilerin "İş Göremezlik" Ödenekleri

Toplulukların dikkatine. "Etkinlik Bilgi Formu"

Üniversitemizdeki Salonlarının Kiralanması ve Alınacak Hizmet Bedelleri

Salon Tahsis Sözleşmesi

BAŞVURULAR
28.10.2013 TARİHİNDE SON BULACAKTIR.

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLER

Başvurusu kabul edilen öğrencilerin aşağıda belirtilen evrakları hazırlayarak Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tahakkuk Bürosuna teslim etmesi gerekmektedir.

• - Yeni Tarihli Öğrenci Belgesi (Disiplin cezası durumu not düşülmelidir.)
  • - İkametgâh beyanı
  • - Yeni tarihli öğrenci belgesi
  • - Savcılık kaydı
  • - 4 adet asıl fotoğraf (Daha önceden SGK numarası olan öğrenciler için 2 Adet)Sözleşme yapılması
  • - Banka IBAN Numarası (Bankadan alınacak dekont şeklinde)

Evraklarını teslim etmeyen öğrencilerin kısmi zamanlı çalışmaya başlamış olsa dahi herhangi bir ödeme yapılması söz konusu değildir.

Kısmi Zamanlı Öğrenci çalıştıracak BİRİMLERİN DİKKATİNE

Aşağıda bir örneği bulunan “İMZA ÇİZELGESİ” nin düzenli olarak öğrencilere imzalatılması ve “PUANTAJ ÇİZELGESİ” nin buna göre düzenlenerek kısmi zamanlı öğrencinin (SKS Daire Başkanlığı tarafından SGK’na girişi yapıldıktan sonraki günler için) her ayın 15’i ile 14’ünü kapsayacak şekilde (Örnek 15 Kasım 14 Aralık) çalışılan aya ait “PUANTAJ ÇİZELGESİ” nin; birimin en üst amiri tarafından onaylanmış halde en geç her ayın 20’sine kadar elden veya 457 60 52 nolu faks ile gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıca ıslak imzalı puantaj çizelgesi daha sonra üst yazı ile gönderilecektir.

Buna göre ödemeler her ayın 25’nde yapılacaktır. Belirtilen tarihte puantaj göndermeyen birimlerin kısmi zamanlı çalışan öğrenci maaş ödeme yapılamayacaktır.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Yönergesi

Başvuru Değerlendirme Formu