O.M.Ü. Rektörlük İdari Birimler Binası Atakum / SAMSUN

Yemekhaneler

Yemekhaneler
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyeleri danışmanlığında hazırlanan yemek menülerine göre kendi mutfağımızda Gıda Mühendislerimizin kontrolünde her türlü hijyen koşulları dikkate alınarak, usta aşçılarımız tarafından hazırlanan yemekler Kurupelit ve Güzel Sanatlar kampüslerinde öğrenci ve personelimize servis edilmektedir. İlçe kampüslerinin yemek hizmeti ise hizmet alımı usulü ile yükleniciler tarafından karşılanmaktadır. 

A-MERKEZ MUTFAĞA BAĞLI YEMEKHANELER
Kullanım Türü
Masa Sayısı
Sandalye Sayısı
Metre Karesi 
Kapasite
(4 Oturum)

Rektörlük Yemekhanesi

Personel

44

176

390

704

Yaşam Merkezi Yemekhanesi

Öğrenci

184 736 1500 2944

Yaşam Merkezi Yemekhanesi

Personel 70 280 1000 1120

Eğitim Fakültesi Yemekhanesi

Öğrenci
84
336
800
1344

Eğitim Fakültesi Yemekhanesi

Personel
16
64
100
256

Merkez Yemekhane

Öğrenci
178
512
924
2048

Merkez Yemekhane

Personel
63
252
588
1008

İkinci Kampüs Yemekhanesi

Öğrenci
97
388
576
1552

İkinci Kampüs Yemekhanesi

Personel
54
216
576
864

Güzel Sanatlar Kampüsü   Yemekhanesi

Öğrenci
51
204
540
816

Güzel Sanatlar Kampüsü   Yemekhanesi

Personel
16
64
120
256
B-İLÇE KAMPÜS YEMEKHANELERİ
Kullanım Türü
Masa Sayısı
Sandalye Sayısı
Metre Karesi 
Kapasite
(4 Oturum)

M.K. Güneşdoğdu Kampüsü Yemekhanesi

Öğrenci 55 220 324 880

M.K. Güneşdoğdu Kampüsü Yemekhanesi

Personel 16 64 130 256

Turizm Fakültesi Merkezi Yemekhanesi

Öğrenci 45 180 330 720

Turizm Fakültesi Merkezi Yemekhanesi

Personel 12 48 72 192

Yeşilyurt Demir-Çelik MYO Yemekhanesi

Öğrenci 31 124 520 496

Yeşilyurt Demir-Çelik MYO Yemekhanesi

Personel 12 48 65 192

Alaçam MYO  Yemekhanesi

Öğrenci Personel 21 84 354 336

Bafra MYO Yemekhanesi

Öğrenci Personel 25 100 200 400

Çarşamba Ticaret Borsası MYO Yemekhanesi

Öğrenci Personel 37 150 168 592

Havza MYO Yemekhanesi

Öğrenci Personel 27 108 114 432

Terme MYO Yemekhanesi

Öğrenci Personel 30 120 213 480

Vezirköprü MYO Yemekhanesi

Öğrenci Personel 29 118 204 464