Gündüz Bakımevi Öğrencileri için Kütüphane Gezisi Düzenlendi

07.04.2023

Gündüz Bakımevi Öğrencileri için Kütüphane Gezisi Düzenlendi

27 Mart –  2 Nisan tarihleri arasında tüm Türkiye’de kutlanan Kütüphane Haftası’nda OMÜ Gündüz Bakımevi öğrencileri Üniversitemiz Merkez kütüphanesini ziyaret etti. Gündüz Bakımevi Öğrencilerine öğretmenleri ve görevliler tarafından kütüphane ortamı, kitaplar ve bölümlerin tanıtımıyla başlayan etkinlik; Çocuk Bölümü’nde hikâye okuma etkinliğinin ardından Seminer Salonu’nda çizgi film gösterimi ve OGEB (OMÜ Görme Engelli Birimi) ziyaretiyle devam etti. Okul Öncesi Döneme yönelik bölümde yaş grubuna uygun kitapları inceleme şansı yakalayan öğrencilerimiz ,Görme Engelliler Biriminde görme engelliler için yapılmış olan  sesli kitap ve metin kitaplar hakkında bilgiler edinip Braille Alfabesi ile tanıştı.