OMÜ Gündüz Bakımevi Anasınıfı Öğrencileri Tarihimizi Yaşayarak Öğreniyorlar

11.11.2020

Samsun’da 10 Kasım etkinlikleri kapsamında Şehit Onbaşı Yücel Ünsal İlkokulu’nun miniklerinin sunduğu gösteride büyük beğeni topladı

Samsun’un Atakum İlçesi’nde bulunan Şehit Onbaşı Yücel Ünsal İlkokulu OMÜ Gündüz Bakımevi Yunuslar Anasınıfı öğrencileri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamında beğeniyle izlenen bir etkinliğe imza attı.
KURTULUŞ SAVAŞI VE ATATÜRK
Öğretmenler Ayşegül Yurttaş ve Melek Demir’in öncülüğünde Yol Haritam Atalarım Projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte minikler, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını, özellikle Kurtuluş Savaşı ağırlıklı olarak canlandırdılar.
AKLIMIZDA FİKİRLERİN
KALBİMİZDE SEVGİN
Atatürk’ü özlem ve sevgiyle anan minikler, “Aklımızda fikirlerin, kalbimizde sevgin hiç bitmeyecek” mesajı ile de öğretmenlerinden ve velilerinden büyük alkış aldılar.