Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü Misafirhanesi

Anasayfa » Kurumsal » Birimler » Ticari İşletme Birimi » Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü Misafirhanesi

Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü içinde yer alan Misafirhaneden Üniversite personeli ve diğer kamu personeli yararlanabilmektedir.

İletişim : 7822 (dahili)

MUSTAFA KEMAL GÜNEŞDOĞDU KAMPÜSÜ MİSAFİRHANESİ  (KDV DAHİL)
  Günlük Ücret Aylık Ücret
Tek Yataklı Oda 225,00 2.250,00
İki Yataklı Oda/yatak 175,00 1.750,00
Üç Yataklı Oda/yatak 150,00 —–

Açıklamalar
1-Konaklamalarda kurum kimliğinin ibrazı zorunludur.
2-Konaklamalarda Ondokuz Mayıs Üniversitesi personeli ve emeklisi ile bunların eşleri, üstsoy ve altsoylarına öncelik verilir.
3-0-3 yaş çocuklar için konaklama bedeli alınmaz. 4-6 yaş çocuklar için ise  %50 indirim uygulanır.
4-Üniversitemiz birimlerine geçici görevle gelen kamu personelinin ilk 10 günden sonraki konaklamaları için %50 indirim uygulanır.
5-İki Kişilik odada tek kişi konaklamalarda yatak ücretinin %50 fazlası (Aylık konaklama hariç) uygulanır.
6-Aylık konaklamalar her ayın birinci günü itibarıyla  başlatılır. Ay içinde yapılan diğer konaklamalar günlük konaklama tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
7-Aylık konaklama ücretleri kişi başı ücret olup odalarda konaklama amaçlı misafir kabul edilmesi yasaktır.