Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi

Anasayfa » Kurumsal » Birimler » Ticari İşletme Birimi » Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi

Adres : İmaret Mahallesi Şehit Osman Ünal Sokak Kaplıcalar Mevki No:25 Havza

Rezervasyon: 0362 312 19 31 (6682 dahili)

Whatsap: 0506 746 55 19

Üniversitemiz Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi konaklama bölümü tedavi gören hastalara ve halkımıza hizmet vermektedir.

Fiyat Listesi
HAVZA FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ  KDV Dahil (17.7.2023)
Konaklama ve Ürün Satışı Hizmet Ücreti
1 Kişi (Yarım Pansiyon) 600,00
Aile Odası (3 Kişilik-Yarım Pansiyon) 1.500,00
Konaklamasız Giriş 1 Saat (Havuz,Sauna,Hamam) 100,00
Konaklamasız Giriş 1 Saat Kamu Mensupları (Havuz,Sauna,Hamam) 70,00
Silikon Bone 80,00
Açıklamalar
1- Konaklamalarda ücret peşin olarak alınır.
2- Konaklama dönemi devam ederken tesisten ayrılma durumunda, ilave bir günlük ücret alınır.Bu durumda konaklama süresi 10 gün ve altında kalması halinde indirim uygulanmaz,hesaplamalar normal ücret üzerinden yapılır .Kalan bakiye en geç bir ay içerisinde kişinin ilgili iban hesabına iade edilir.
3- İki kişilik odada tek kişi konaklama talebi halinde yatak ücretinin %50 fazlası uygulanır.
4- Aile odası fiyatı komple oda fiyatıdır.
5- 0-3 yaş çocuklardan konaklama ücreti alınmaz. 4-6 yaş çocuklar için  %50 indirim uygulanır.
6- Üniversitemizin tarafı olduğu kongre, sempozyum, çalıştay, panel vb. organizasyonlar kapsamında yapılacak konaklama giderlerinin  Üniversitemiz bütçesinden karşılanması ve Üniversitemizde yürütülen kalite geliştirme çalışmaları kapsamında akreditasyon kuruluşlarından gelen görevliler ile kamu kurum ve kuruluşlarından Üniversitemizi denetlemek üzere gelen denetim elemanlarına Üniversitemiz konaklama tesislerinin konaklama ücretlerinde %50 indirim uygulanır.
7- Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören hasta ve varsa bir refakatçisine 10 gün ve üzeri konaklamalarda %25 indirim uygulanır.Herhangi bir nedenle bu sürenin altında kalan konaklamalarda indirim iptal edilir ve normal tarife uygulanır.
8- Odalara ek yatak konulması durumunda %40 indirim uygulanır.
9- Yiyecek ve içecek ürünlerinde; fatura alış fiyatı üzerinden %35 (±10) kar marjı eklenerek KDV dahil ürün satış fiyatı belirlenir.
10-Tesiste 15 (Onbeş) kişi ve üzeri grup  konaklamalarında (tek fatura kesilerek) %20 indirim uygulanır.
11-Konaklama rezervasyonlarında konaklama bedelinin %30’u peşin alınır. Yapılan rezervasyonun 24 saat içinde iptali halinde alınan kaparo ilgili kişinin iban hesabına iade edilir.

Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi adres detaylarına aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz:

Güncellenme Tarihi :15.12.2023