Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi Faaliyeti

20.12.2020
Üye olmadan havuza girebilir miyim? Günlük veya tek seferlik giriş mümkün mü?
Sağlık ve güvenlik kuralları gereği, üye olmayan kişileri yüzme havuzuna kabul etmiyoruz. Ancak Üyeliği sonlanmış (kayıtlı bilgileri olan) kullanıcılar misafir ücreti karşılığında kullanabilirler.
Dersler kaç saat sürüyor, haftada kaç gün, hangi günler ve saatler?
Kurs ücretleri haftada 2 seans ayda toplam 8 seans üzerinden belirlenmiştir. Her seans 1 saat sürmektedir.
Kurs ücretleri ne kadar, aylık ödeme mi yapıyorum?
Üniversitemizin Web sayfasında kullanım sürelerine göre ücret bilgilerini bulabilirsiniz
Üniversite öğrencisi veya personeli mi olmam gerekiyor? Üniversite öğrencisi veya personeli mi olmam gerekiyor?
Başvuran herkes web sayfamızda yayınlanan kurallar ve ücretler dahilinde havuz hizmetlerinden yararlanabilir.
Kurs ücret ödemeleri nereye yapılıyor ?
Olimpik Yüzme Havuzu resepsiyon birimine yapılır. Bir aylık kurs ücretinin kurs başlangıç tarihinden en az bir hafta öncesinde ödenmesi gerekmektedir.
Derslerin Telafisi Var mı?
Gelinmeyen derslerin telafisi yoktur. Resmi tatil günlerine denk gelen ders saatlerinin telafisi havuz idaresi tarafınıza bildirilir. Bildirimler tarafımıza beyan edilen telefon numarasına önce arama sonra sms olarak yapılır.
Gruplar kaç kişiden oluşuyor?
Yüzme kurslarında bir grupta en fazla 5 kursiyer olabilirler. Özel derslerde belirlenen kişi sayısı haricinde kursiyer kabul edilemez.
Günlük veya saatlik ders alabilir miyim?
Yüzme devamlılık gerektiren bir spordur. Bu nedenle Saatlik veya günlük ders verilmemektedir. Kimse bir derste yüzme öğrenemez/öğretemez. Bu tip yanıltıcı söylemlere itibar etmeyiniz.
Ne kadar sürede yüzme öğrenebilirim?
Kimin ne kadar zamanda su ile barışacağı önceden bilinemez ancak tecrübeyle söylenebilir ki; ortalama 8 ders kişinin su duygusunun gelişip, kendi can güvenliğini sağlamaya yetecek kadar yüzebilmesi için yeterlidir.

Yüzme garantisi veriliyor mu ?
Herkes yüzme öğrenebilir, yüzme sonradan öğrenilen ve unutulmayan bir aktivitedir. İstekli ve azimli olunur, dersler takip edilir, antrenörler iyi dinlenip /izlenip gösterilenler uygulanırsa yüzme garantisi verilebilir.
Yüzme öğrenmek için gerekli malzemeler nedir?
Bone, mayo/bikini/şort, terlik, havlu, isteğe bağlı olarak klor gözlüğü.
Servis hizmeti var mı ?
Servis hizmeti verilmemektedir. Tüm yaş gruplarında ulaşım üyelere aittir.
6 Yaş altındaki çocuklara yüzme eğitimi veriliyor mu?
Havuzumuzda çırpınma havuzu (50 cm. derinlik) bulunmadığından, Yönetmelik gereği 6 yaş altındaki çocuklara yüzme eğitimi verilemiyor.
Ödemeler nasıl yapılır? Kredi kartı geçerli mi?
Ödemeler peşin alınmaktadır. Kredi kartı POS cihazı mevcuttur.

Tenis Kortu, Sguash Salonu, Masa Tenisi hizmetlerinden nasıl faydalanabiliriz?
Randevu sistemi ile çalışmaktayız. Danışma birimimizden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi Faaliyeti hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın